Selecteer een pagina

De meesten van ons zijn veiligheidsbewust als het gaat om onze huizen, en we nemen de tijd en geven het geld uit om ervoor te zorgen dat onze deuren en ramen goed beveiligd zijn met degelijke sloten en goed geconstrueerde materialen, maar al te vaak vergeten mensen om ervoor te zorgen dat de garage ook voldoende beschermd is. Dit kan zowel uw huis als een aantal van uw meest waardevolle bezittingen in gevaar brengen.

Daar zijn twee redenen voor. Ten eerste, als de garage is bevestigd aan het huis en er is een deur direct in het huis van de binnenkant van de garage, dan kan dit zorgen voor een relatief gemakkelijke toegang voor een indringer. Ten tweede, kijk naar wat er daadwerkelijk in de garage is opgeslagen. Uw auto kan vaak het meest waardevolle voorwerp zijn dat u bezit, gereedschapssets zijn duur en populair, en mountainbikes zijn ook favorieten voor dieven omdat ze gemakkelijk opnieuw te verkopen zijn. Dus zorg ervoor dat uw garage beschermt want het is net zo belangrijk als elk ander onderdeel van uw eigendom.

Er zijn verschillende acties die u kunt nemen om te voorkomen dat uw garage een doelwit wordt voor dieven, allemaal effectief, en u kunt ze uitvoeren als passend bij uw budget.

Voorkom dat mensen binnenkijken

Als dieven in uw garage kunnen binnen kijken, dan vergroot dit niet alleen de verleiding, het stelt hen in staat om uit te werken wat ze gaan doen voordat ze zelfs de deur proberen, waardoor ze de werkelijke inbraak snel en efficiënt te maken.

Laat uw sleutels nooit in de auto liggen

Ga er nooit van uit dat uw auto veilig is, zelfs niet als u de deuren van de garage op slot hebt gedaan. De dief kan misschien succesvol langs uw vergrendelde deur komen, dus maak het niet gemakkelijk voor hen, en zorg er altijd voor dat u de sleutels in het huis mee neemt. Laat ze nooit in de auto liggen, of in de buurt van de auto in de garage hangen.

Verlichting

Zorg ervoor dat de garagedeuren goed verlicht zijn, zodat iedereen die komt en gaat duidelijk te zien is, en zorg dat ook uw garage eventuele veiligheidsverlichting heeft.

Beveiligingssysteem

Elk beveiligingssysteem dat u hebt geïnstalleerd, moet ook de garage omvatten. Dit omvat bewegingssensoren, toetsenbordtoegang en deur- en raamsensoren. Als u het zich kunt veroorloven, rolluikgaragedeuren voegen het ultieme niveau van veiligheid toe, omdat ze een veilige en solide barrière vormen tegen iedereen die probeert in te breken.

Bezoek de website van de goedkope sleutelmaker in Amsterdam voor meer informatie over sleutels en beveiligingssysteem!