Selecteer een pagina

Goedkope rolluiken en screens bestellen in Flevoland

U bent op zoek naar goedkope rolluiken? U bent daarom op zoek naar een specialist op dit gebied? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, wij hebben de oplossing voor u! De rolluik expert is ├║w specialist op het gebied van rolluiken! Door onze jarenlange ervaring en expertise op dit gebied zijn wij in staat u van een optimale en snelle service te voorzien. Wij bieden u kwaliteitsrolluiken, tegen zeer voordelige prijzen! Wij maken gebruik van nylon borstels om de isolatiewaarde en vuilafstoting te verhogen. Bovendien kunnen de rolluiken op die manier geruisloos op en neer gaan. Verder bieden wij u maatwerk, op basis van uw persoonlijke wensen en voorkeuren maken wij uw rolluik. Voor goedkope rolluiken gaat u naar de online webwinkel!

 

Aluminium rolluiken

U bent op zoek naar aluminium rolluiken omdat u rolluiken van hoogwaardige kwaliteit wilt? Zoek dan niet verder, wij hebben de oplossing voor u! Aluminium rolluiken bieden de kwaliteit waar u naar op zoek bent. Bij ons kunt u terecht. Wij hebben een zeer divers assortiment in rolluiken, wij bieden u ruime keus! Al onze rolluiken zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit zodat ze lang meegaan. Van onze aluminium rolluiken kunt u jarenlang plezier hebben. Zo maken wij ook gebruik van nylon borstels om onder andere de waterafstoting te verhogen. Verder kunt u profiteren van zeer voordelige prijzen! Kortom, onze aluminium rolluiken wachten op u!

 

Meer weten?

Wilt u een keuze maken uit onze aluminium rolluiken? Neem dan kijkje op deze website en bestel op eenvoudige wijze! Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan direct telefonisch of per e-mail contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers staan u graag te woord. Bij een zonwering specialist in Flevoland is altijd voldoende voorraad voor de standaard maten.

 

Inmeten van de zonwering

Meet de breedtemaat in cm tussen de muren in. Tel hier 11 cm bij op.(2 x zijgeleider van 5,5 cm). U heeft nu de juiste breedtemaat. Meet de hoogte van het kozijn van bovenkant muur tot aan de vensterbank in cm. Tel hier de maat van de kast bij op. (bepaal eerst de kastmaat d.m.v. de tabel van de leverancier) U hebt nu de juiste hoogtemaat, voer deze in bij uw bestelling, bepaal ook van buitenaf gezien waar u het motorsnoer door de muur wilt voeren, links of rechts. Dit snoer komt aan de achterzijde uit de kast.

 

Plaatsen / monteren van zonnewering

Meet de breedtemaat in cm tussen de muren in, doe dit onderaan het kozijn en ter controle ook even boven in het kozijn. De muur zou iets scheef kunnen zijn. Trek hier 1 cm van af, om aan beide kanten van het rolluik iets speling te houden, muren zijn nooit helemaal recht. Zo past uw rolluik altijd goed en klemt niet. Meet de hoogte van het kozijn van bovenkant muur tot aan de vensterbank in cm. Trek hier een halve centimeter vanaf, ook weer om iets speling te houden. U hebt nu de juiste maten, voer deze in bij uw bestelling, bepaal ook van buitenaf gezien waar u het motorsnoer door de het kozijn wilt voeren, links of rechts. Dit snoer komt aan de achterzijde uit de kast.