Selecteer een pagina

De LED-lampjes zijn op dit moment de superieure oplossing voor zakelijke en huishoudelijke verlichtingseisen. Als gevolg van enorme investeringen in de afgelopen jaren (Philips heeft zelfs meer dan $ 5 miljard besteed aan de LED-markt), is LED-innovatie uitgegroeid tot een punt waar LED-lampen (of ‘lichten’ zoals ze vaak worden gebeld) een echt gelijkwaardig lichtresultaat opleveren voor gewone gloei-, halogeen- of compacte fluorescentielampen.

De LED-buizen of -lichten van tegenwoordig zijn krachtig, stevig en hebben geen filamenten; er is een grote kans op verwoesting, wrakstukken of zelfs kwikverontreinigingen. Veel van de toonaangevende LED-lampen hebben een levensstijl gemeten van maar liefst 50.000 uur. (50x langer dan een standaard lichtgevende gloeilamp) en eet tot 90% minder stroom dan gewone lampen. De beste techniek om de voordelen van LED-verlichting te kennen, is om een ​​schatting van de bezitskosten te maken: stel vast dat de energiebesparing en de kosten die worden bestuurd vrij zijn van het vervangen van verspilde lampen gedurende de levensduur van het licht (vaak meer dan een decennium).

Vanzelfsprekend is een extra stevig debat om over te schakelen naar LED-lampen omdat het geweldig is voor de atmosfeer. LED-lampjes verbruiken ongeveer 90% minder elektrische energie, wat betekent dat de CO2-uitstoot tot 90% minder wordt. U kunt uw koolstofdioxide-impact gemakkelijk op hetzelfde moment verlagen als uw elektriciteitskosten drukken!

Fabrikanten van LED-lampen hebben het minder ingewikkeld gemaakt dan ooit om over te schakelen op LED-verlichting, opzettelijk LED-lampen met hetzelfde lichtresultaat, dezelfde afmetingen en limietmanieren als conventionele lampen. Hierdoor wordt achteraf een briesje gemaakt. LED-lampen zullen zeker rechtdoor gaan in bestaande componenten en fittingen, en verschillende functies voor het dimmen van promotie-equivalenten. Klanten kunnen beslissen over het temperatuurniveau van de verschillende kleuren (bijvoorbeeld warm wit, trendy wit) en een straal van de lichthoek die zij prefereren om hun bestaande creatie te evenaren.