Selecteer een pagina

Eerst en vooral, wat zijn de LED-verlichtingen? LED is het letterwoord voor light-emitting diodes. LED’s zijn uitzonderlijk veelzijdig en worden voor verschillende taken gebruikt en worden ook bij alle soorten apparaten aangetroffen. In wezen zijn het eigenlijk heel kleine verlichtingslampen die net in een elektrisch circuit passen. Kleine LED’s vervangen momenteel de buizen die oplichten Liquid Crystal Geeft HD-tv’s weer om dunnere televisies te produceren.

LED-lampen zijn zeker niet zo goedkoop – met name voor een lamp die exact dezelfde hoeveelheid milde energie vrijgeeft als een gewone gloeilamp van 60 of 75 watt. Zorg echter voor financiĆ«le besparingen en een algemene daling in de kosten van eigendom gedurende de levensduur van het item en ook voor de eerste hogere kosten om de verlichting te krijgen.

LED-verlichting beschikt over veel geweldige milieuvriendelijke eigenschappen over de oude standaardbelichtingslamp. De verlichting maakt gebruik van tussen 50% en 90%, veel minder elektriciteit dan een standaardlamp die aangeeft dat enorme koolstofdioxide-uitlaatgassen afnemen en omdat ze zeker geen kwik bevatten, ze gaan tot 20 keer langer mee en ze zijn gemaakt van volledig recyclebaar materialen.

LED-cilinders die worden gebruikt om standaard neoncilinders uit te schakelen, zijn gemaakt van “niet-breekbare” kunststof, zeker niet van het glas en bevatten geen kwik. Fluorescerende buizen flikkeren naarmate ze ouder worden en dit kan leiden tot problemen voor migraine slachtoffers of zelfs epilepsie. LED-buizen trillen op geen enkel moment in hun levensstijl.

LED-verlichting beschikt over vele prachtige ecologische gemakken over de verouderde conventionele verlichting lamp. De illuminaties maken gebruik van tussen 50% en 90%, veel minder energie dan een conventionele gloeilamp, wat aangeeft dat de CO2-uitstoot aanzienlijk is verminderd en omdat ze niet kwik bevatten, gaan ze tot 20 keer langer mee en zijn ze gemaakt van volledig recyclebaar componenten.