Selecteer een pagina

Over ons

Samen met de nieuwste technologie, LED-verlichting wordt geleverd in een breed scala aan kleuren; hij is betrouwbaar in energieverbruik en LED-verlichting levert veel functionele verlichting. LED-verlichting verspilt geen vermogen in vergelijking met andere soorten verlichting, die een overtollige warmte-energie hebben, in tegenstelling tot schijnbare verlichting.

Over het algemeen hebben lichtgevende gloeilampen een gloeidraad, terwijl verlichtingen die via LED worden aangedreven, de beweging van elektronen over een boog gebruiken. Als de boog een kleinere afstand heeft, is het uitgestraalde licht helderder. Deze verlichtingen maken gebruik van weinig vermogen, eerlijk, omdat ze aanzienlijke hoeveelheden licht bieden.

De LED-verlichting wordt bijna overal gebruikt waar u de verlichting gebruikt. Ze worden gebruikt als dagelijkse producten, inclusief uw magnetron en het stoplicht op de hoek. Uitgevoerd herkent u dat uw afstandsbediening LED-ontsteking gebruikt om uw stereotelevisie, -apparaat en dvd-speler elektrisch te voeden? U zult zeker ook nog steeds LED-verlichting vinden in calculators, prikklokken en andere verschillende gadgets die tot de initiaal behoorden om de innovatie te gebruiken.