Selecteer een pagina

E-installatie gaat over elektrische apparaten die regelmatig onderhouden moeten worden, zie meer. Als de apparaten in een organisatie vuil blijven, verhit raken en slijtage ondergaan, dan heb je een hele grote kans dat er letsel kan plaatsvinden en brand. Om dit te voorkomen kan je Batenburg inschakelen, om ongevallen te voorkomen en een boete te kunnen ontlopen.

 

De keuringen en inspecties

Een boete krijg je als het blijkt dat de ongevallen die zijn ontstaan komen door nalatigheid en een verzekeraar kan de aansprakelijkheid op jou afschuiven. Dan krijg je ook geen schadeclaim en wordt het een bende. Dat hoeft niet te gebeuren door Batenburg die al jarenlang ervaring heeft met het onderhouden van apparaten, installaties en systemen, zie meer op de website.

 

NEN 1010 keuringen en inspecties zijn noodzakelijk als je deze veiligheid wilt kunnen garanderen in gebouwen, zie meer op de website welk gebied ze kunnen verzorgen. De norm voor NEN 1010 keuringen en inspecties heet eigenlijk veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties. Simpel gezegd, wordt het gebruikt om dus de veiligheid van de installaties te kunnen garanderen.

 

Het is geen wet, er zitten meerdere richtlijnen aan en afspraken van minimum veiligheidseisen. Er is ook een andere norm, namelijk NEN 3140, maar deze is alleen van toepassing op bestaande installaties. De NEN 1010 geldt voor de nieuwe installaties en het ontwerpen en aanleggen hiervan.

De specialist

Het bedrijf is landelijk actief. Er zijn namelijk verschillende locaties, zes in totaal, over heel Nederland verspreid. De locaties zijn Twello, Rotterdam, Nijkerk, Nijmegen, Monster en Waalwijk. Zo hoef je niet heel erg ver te kijken om in contact te komen met één van deze locaties. Heb je toevallig een andere locatie nodig, vanwege de verschillende specialisaties die er zijn? Dan hoef je je geen zorgen te maken, omdat Batenburg goed samenwerkt en onderling veel contact heeft. Ook geeft het bedrijf verschillende trainingen en opleidingen, dus mocht je hier graag willen werken dan is dat ook een mogelijkheid. Op de website vind je meer informatie over de aanpak die ze hebben.

Persoon Die Geleid Licht Bereikt